You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.

Tasty 7 – Din närmaste pizzeria & grill!

Tasty 7 grundades 1992, men då under företagsnamnet Tapco. Sedan 13 November 2006 heter företaget Tasty 7. Vi är din närmaste pizzeria & Grill, eftersom vi aldrig är längre bort än din dörr!

Vi skiljer oss från de flesta pizzerior som har pan-pizzor genom att alla våra pizzadeg-bottnar är dagsfärska och hembakade. Det kan vi skryta med! Vi satsar på kvalitet och fina råvaror. Vi tillagar varje rätt med omsorg.

Vi har flyttat till en större lokal med en stor servering på 40 platser. Du kan, precis som tidigare, välja att vi kör hem maten till dig, men nu finns även möjligheten för dig att komma till oss. Utbudet har ökat ordentligt. Från att vi har varit en renodlad pizzeria, så har vi nu lagt till kebabrätter, hamburgerrätter, chicky bits, hemlagad lasagne, pastasallader m.m.

Önskar du maten hemkörd så står vi utanför din dörr, med rykande varm mat inom en timme från det att vi mottagit din beställning. All varm mat levereras alltid i speciella värmeväskor för att bibehålla värmen. Vi har hemkörning för dig som bor i Botkyrka, Salem och Rönninge. Se kartan om du har tur och bor inom vårt utkörningsområde.